REPORTAGE ZOMERWANDELING 2 augustus 2009!

45 ste Crescendowandeltocht  2 Aug. 2009.

Op Zondag 2 Augustus 2009 regende het pijpenstelen s´morgens om 5 uur en de verwachtingen waren niet rooskleurig,ondanks het slechte weer wisten toch nog 577 wandelaars ons startlokaal in Puth te vinden.

1               2                3

We hadden een prachtig parcours uitgezet.(Hulde aan ons uitzet team) ze hadden kosten nog moeite gespaard om er iets mooi´s van te maken en ik moet zeggen dat is 100% geslaagd.

Dat bleek later uit de vele reacties van de wandelaars zij waren zeer te spreken over het prachtige parcours.
Uiteindelijk werken wij als club om het de wandelaar naar zijn zin te maken. Daar zijn we dus aardig in geslaagd deze keer gezien de geweldige reacties. We hadden voor het eerst een barbecue en ondanks het slechte weer mogen wij zeggen dat dit voor herhaling vatbaar is.

4               5                6

De tocht liep van Puth via Sweikhuizen langs de Geleenbeek naar Manege Ten Eijsden waar de 1ste rust was prachtig het uitzicht op Sweikhuizen vanuit het bos. Vanuit De Manege Ten Eijsden verder door het Danikerbos met de 15 km -20 km -30 km naar het Scoutinggebouw in Munstergeleen waar de 2de rust was.
De 30 km maakte nog een lus van 8,7 km naar Ophoven langs de Ophovermolen door het park langs de visvijver terug naar de Scouting om vandaar weer met de 15 km-20km terug te gaan naar de finish in Puth.
Al met al een geslaagde wandeltocht ondanks het toch heel slechte weer. Ik dank bij deze alle wandelaars die bij ons zijn komen wandelen en hopelijk tot de volgende keer op 1 November 2009.

Wij als Wandelclub wsv.Crescendo Schinnen. zullen er alles aan doen om het jullie ook op onze volgende tocht weer naar de zin te maken. Een woord van dank ook naar onze leden toe die weer geweldig hun best hebben GEDAAN.

Frans Willems
                                                                                                        Secretaris wsv.Crescendo Schinnen.