WSV Crescendo Schinnen
logo
 
 
ssh
wan
 
 
 

 

 

REPORTAGE WINTERWANDELING 24 januari 2010!

 

Zondag 24 Jan .2010. de wintertocht van WSV.Crescendo Schinnen.

 

Het weer was goed ondanks de slechte voorspellingen. (regen en natte sneeuw).

Er zijn toch weer 931 wandelaars vertrokken om te genieten van het prachtige parcours, dat onze parcoursbouwers deze keer weer uitgezet hadden.

 

111

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De mensen konden genieten van de mooie vergezichten holle wegen van de Rosakapel in de Kolleberg voor de wandelaars van de lange afstand.De 5 km maakte een rondje Puth.De 10 km ging via Puth naar de controlepost in Munstergeleen en vervolgens weer terug naar Puth.De langere afstanden liepen richting Sweikhuizen Danike langs de oude steenfabriek (Plinthos) naar de controlepost in Munstergeleen. Na de controle ging de route verder via Oude Winteraak hier splitste zich de 10 en 15 km van de 25 en 42 km.

 

De 10 en de 15 km ging terug naar Puth via de parkeerplaats van de Heemtuin.De 25 km ging richting Watersley Hillensberg  naar de controle in Jabeek.

 

De langste afstand 42 km liep via Watersley de Kolleberg langs de prachtige Rosakapel hier is jaarlijks een processie, richting Hillensberg naar Jabeek. Na de controle moest de 42 km nog een lus maken Jabeek -- Jabeek om vervolgens met de 25 km via Bingelrade en Doenrade met het prachtige kasteel Doenrade terug te keren naar de finish.

Dus alweer een geslaagde tocht voor onze wandelvereniging. Wij danken dan ook alle wandelaars die dit hebben mogelijk gemaakt.

 

1111111   

 

Wij hopen jullie op onze volgende tocht de Oefentocht Kennedymars weer te mogen begroeten.

 

        Voor verdere info zie onze site : www.wsv-crescendo-schinnen.nl