REPORTAGE OEFENTOCHT KENNEDYMARS maart 2010!

25ste Oefentocht Kenndymars 21 Maart 2010
Ondanks het toch wel slechte weer mogen we niet klagen over de opkomst van de deelnemers.
Er hadden toch 669 deelnemers de weg naar ons startlokaal in Puth gevonden.

Wat mij opviel dat veel deelnemers van de langste afstand de 50 km het erg zwaar hadden.
Dat had natuurlijk met het slechte weer te maken naar mijn idee.

22                                 222

Maar later bleek nadat ik wat bekende zeer ervaren lopers gesproken had dat het parcours ook wat te zwaar was.(diverse heuveltjes)
Jongens ik kan jullie beloven dat hier bij de evaluatie op de routevergadering over gesproken wordt.
Wij als WSV Crescendo Schinnen zullen er alles aan doen om het jullie naar de zin te maken.
Onder het motto ´´Wij staan voor de Wandelaars´´

Ook bleven de mensen langer op de controleposten zitten daardoor werd er meer geconsumeerd.
Niet slecht natuurlijk voor onze wandelclub.

Tijdens de tocht zijn er op verschillende plaatsen foto’s gemaakt door Wim Koops fotograaf
Zie fotoreportage op zijn site.
Oefentocht Kennedymars WSV.Crescendo Schinnen

www.limburg-foto-impressies.nl

hiervoor mijn dank, geweldige foto´s Wim.

2222                    22222                 222222

Rest mij nog een ieder te bedanken voor de opkomst.
Natuurlijk ook onze leden tenslotte zijn het vrijwilligers zonder vrijwilligers geen wandeltochten.

Tot de volgende Wandeltocht op 1 Aug.2010 dan hoop ik jullie weer allen te begroeten.