WSV Crescendo Schinnen
logo
 
 
ssh
wan
 
 
 

 

 

REPORTAGE HERFSTWANDELING 21 november 2010!

 

   

Wat hebben we een geluk gehad met het weer. Er waren weer veel wandelaars die zich de moeite hadden genomen om naar Puth te komen, om te genieten van de prachtige wandelroutes die onze routemensen hadden uitgezet.


In totaal hadden we 803 deelnemers dus zeker niet verkeerd.


Er waren diverse Wandelverenigingen aanwezig. WSV Roerdal´87 uit st.Odiliënberg zelfs met een hele bus. Verder De Grenslopers uit Schinveld, WSV Tempo uit Geleen, De Heikneuters uit Genk, Jo-Ne uit Vijlen, De Veldlopers uit Gulpen, WSV Echt uit Echt, WSV Noad Bochholz, WV Vilt uit Berg en Terblijt enz.

We zullen zeker weer uit blijk van waardering met onze gezamenlijke tochten naar jullie toekomen.
                                    

De kortste afstand bleef in de omgeving van Puth, Heisterbrug en kasteel Terborgh. Kasteel Terborgh speelde een rol in de tijd van de bokkerijders .Voor het kasteel ligt een mooie oude watermolen. De overigen afstanden liepen naar het Kapellerbos en Thull. De 10km ging daarna via de stroopfabriek van Canisius en de Geleenbeek terug naar Puth. De langere afstanden wandelden door het moerasgebied de Mulderplas. Dit is een plek waar mens en dier tot rust komen. Hier ontdekt men vele zeldzame plantensoorten. Hierna gaat de 15km terug naar de finish. De 20 en 25km lopen nog een lus naar Hegge, Nagelbeek en het plateau van Schinnen om daarna via Stammenderbos terug te keren naar het eindpunt.


 

Rest ons nog eenieder die ons bezocht heeft te bedanken.

We hopen jullie op onze volgende tocht Zondag 23 Jan 2011 weer te ontmoeten.

Verdere inlichtingen kijk even op onze website:

www.wsv-crescendo-schinnen.nl

Voor iedereen Prettige feestdagen en een gezond 2011