WSV Crescendo Schinnen
logo
 
 
ssh
wan
 
 
 

 

 

REPORTAGE HERFSTWANDELING 1 november 2009!

 

1 Nov.2009 Allerheiligen wat mogen wij verwachten op deze toch bijzondere dag? Het was dus toch een beetje spannend wat betreft het aantal deelnemers. Nu ik moet zeggen ik ben niet teleurgesteld de mensen wisten toch de weg naar Puth-Schinnen te vinden.

 

                                        

 

Het totaal aantal deelnemers was 648 wij zijn zeker erg tevreden.
Ondanks de voorspellingen hebben we toch mooi weer gehad zelfs het zonnetje liet zich zien. We hebben geweldige reactie´s  gehad over de kwaliteit van onze tocht de bediening op onze posten de lekkere vlaai en de lekkere erwtensoep.

 

                                     

 

De route liep vanaf de start in Puth richting Stammender Hoeve met een oude lindeboom meer dan 200 jaar oud door het Stammenderbos.
Hier ligt in het bos het retraitehuis gebouwd in 1923-1924 dat nu dienst doet als asielzoekerscentrum.


Al wandelend gaan we richting kasteel Terborgh langs de Geleenbeek door het natuurgebied Grave naar onze controlepost bij Vrancken in Schinnen.
Hier nemen we afscheid van de 10 km deze gaat via Thull terug naar Puth.
De 15km-20km-25km lopen nog een lus richting Vloedgraaf hier gaat de 15km en  20km terug naar Vrancken de 25km gaat verder via Grijzegrubbe om via Spaubeek weer terug te keren naar Vrancken van hieruit lopen ze dan weer met de 10km terug naar Puth.